Om oss

Med över 1.200 olika färdigmonterade cyklar i butik och flera hundra begagnade kan Jönssons Cykelaffär vara Sveriges största cykelaffär. Det är inte bara ett enormt utbud som gör Jönssons Cykelaffär till en notabel cykelaffär – utan vad Jönssons Cykelaffär mer har att erbjuda är låga priser och service som håller hög kvalitet. Den fysiska affären ligger i Billesholm, Skåne (mer om Jönssons Cykelaffär på affärens egna hemsida www.fixacykel.se).

Många av Jönssons Cykelaffärs cyklar finns bara i ett fåtal exemplar, vilket ger dig en möjlighet att vara unik om att ha just din cykel. Att flertalet produkter endast finns i begränsad upplaga gör det svårt för oss att ha hela utbudet tillgängligt via internet. Denna webbutik kommer i stället att erbjuda dig våra populäraste, viktigaste och mest prisvärda produkter.

Att Jönssons Cykelaffär håller hög kvalitet och värnar om god service kommer att märkas på nycykel.se genom att vi erbjuder utkörning av din cykel. Läs mer om detta under allmänna villkor.